512GB opslag in de Galaxy S9: het zou zomaar kunnen

Samsung heeft nog niet bekend gemaakt wanneer we de Galaxy S9 te zien krijgen, maar je kunt al wel vast nadenken over de specs.

De Galaxy S9 zou binnen een paar weken gepresenteerd worden, maar tot die tijd moeten we het doen met betrouwbare of onbetrouwbare geruchten. SamMobile weet alvast te melden welke opslagvarianten er straks in de winkels liggen, maar echt schokkend nieuws is dat eigenlijk niet.

Het Galaxy S9-aanbod is vrij overzichtelijk. Het instapmodel heeft 64GB opslagruimte met 4GB werkgeheugen. De duurdere variant heeft ook 4GB werkgeheugen, maar beschikt over 128GB opslagruimte. Bij de Galaxy S9+ wordt het al interessanter. Die krijgt standaard 6GB RAM en 64, 128 of 256GB opslagruimte.

Samsung zou met het idee spelen om de Galaxy S9+ ook met 512GB opslagruimte uit te brengen, maar het is nog niet bekend of die variant in alle landen verkocht gaat worden.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën