Acer Chromebook 11 is vanaf nu meer premium

Acer heeft de Chromebook 11 een update gegeven.

De 11 CB3-131 is vanaf nu de meest verse telg in de Chromebook-serie. De vernieuwde laptop moet meer solide aanvoelen dankzij een hardere body. Ook gaat de draagbare computer nu tot 9 uur mee op één batterijlading.

Qua specs is de laptop niet heel spannend, maar daar is de prijs ook naar. Aan boord een Intel Celeron processor, met de keuze voor 16 of 32 GB aan opslag. Het RAM geheugen bedraagt 2 of 4 GB. Met de nieuwe Chromebook 11 haalt Chrome OS automatisch nieuwe beveiligingsupdates binnen. De 11-inch mini-laptop ligt per februari in de winkel in de Verenigde Staten en krijgt een vanafprijs van 179.99 dollar.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën