Acer teast laptop met scharnier-vernieuwing

Computerfabrikanten bedenken de ene na de andere laptopconstructie. Van hybrides (nee, niet die) tot aanraakschermen. Acer zoekt het in nieuwe scharniermogelijkheden.

Acer zal de nieuwe ultrabook binnenkort presenteren, maar om alvast de nodige buzz te creëren werd de samenwerking met de nieuwe Star Trek-film Into Darkness aangegrepen om het apparaat alvast te tonen. Al is het maar een stukje.

We zien een laptop, pardon, ultrabook met een breed scharnier dat aan de kant van het scherm kantelbaar is. Hiermee kan het scherm eventueel in een tablet worden getransformeerd. Een functionaliteit die ook voor de hand ligt is dat het scherm in hoogte verstelbaar is. Als iemand vaak vanaf laptops werkt zeg ik: dit zou een uitkomst zijn voor mijn nekwervels.

Enfin, de crew van Star Trek Enterprise met beelden van een nieuwe laptop. Zo rollen filmtrailers tegenwoordig.

[gv data=”3AW6YGpX8qQ”][/gv]

[lg_folder folder=”Acer/Ultrabook_Star_Trek_teaser/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën