Android 7.1.1 zorgt voor problemen op Nexus 6

Bijgewerkt op:

Wacht nog even met updaten!

Bezitters van de Nexus 6 ervaren problemen nadat ze de nieuwste Android update hebben binnengehaald. Het gaat hier om versie 7.1.1 Nougat. Via het productforum van Google klagen eigenaren over problemen tijdens een telefoongesprek via de speaker. Er zouden echo’s klinken en soms is er een ruis waarneembaar. In het slechtste geval valt de audio compleet weg.

Downgraden naar Android 7.0 is een tijdelijke oplossing, aldus de bezitters op het forum. Het lijkt er dus op dat er daadwerkelijk wat aan de hand is met Android 7.1.1. Nougat. Of alleen de Nexus 6 met deze problemen kampt is nog niet duidelijk.

Google is inmiddels op de hoogte van het probleem. Getroffenen dienen nog even geduld te hebben. De zoekgigant zal in de nabije toekomst met een fix komen.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën