Android Nougat update komt naar Galaxy S6

Bijgewerkt op:

Eindelijk!

Het duurde even maar het lijkt er nu echt op dat de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hun update naar Android Nougat gaan krijgen.

In november schreven we al dat de update naar de S6 zou komen, maar was de precieze datum nog niet bekend.

Maar nu komt de update er daadwerkelijk aan, als we technologiewebsite Slashgear moeten geloven.

En dat moeten we eigenlijk vieren, want de Galaxy S6 is al bijna twee jaar oud en Samsung update modellen ouder dan twee jaar niet meer. Wie dus een ouder model heeft, vist net langs de boot en dat is best jammer.

Daarnaast is Samsung altijd langzaam met het uitrollen van grote Android updates waardoor je soms maar moet raden of er überhaupt een update komt.

Slashgear meldt dat de eerste toestellen in buurland Duitsland zijn geüpdate. Het duurt hopelijk niet lang meer voordat de eerste S6 in Nederland wordt geüpdate naar de nieuwste Android software.

Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je de update altijd zelf downloaden en via ROM installeren. Dit is dan wel geheel op eigen risico.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën