Apple bevestigt Apple Stores in Den Haag en Haarlem

De geruchten kloppen. Zowel de Hofstad als Haarlem krijgen binnenkort een officiële Apple Store.

Het worden de tweede en derde Apple-winkel -retailers niet meegerekend- in Nederland, want Amsterdam had een paar jaar geleden de primeur (kennen we de sektarische taferelen nog?) en is daarnaast nog steeds de grootste ter wereld. Apple heeft nu op haar site een aantal vacatures geplaatst waarbij duidelijk wordt verwezen naar de twee plaatsen onder het kopje ‘Nieuwe winkels, nieuwe kansen’. Ook het filmpje met uitleg over het Store-concept is Nederlands ondertiteld.

De selectie van personeel zou deze maand moeten plaatsvinden. Ze zoeken onder meer een Market Leader, Store Leader en een manager. Bekijk de vacatures HIER.

De vestiging in Den Haag gaat naar verluidt in december open.

Foto-cc: Ivette Quiñónez

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën