Apple heeft ineens een batterijpackhoesje

Steve Jobs draait zich om in zijn graf, want Apple geeft nu indirect toe dat de batterij van iPhones ruk is.

Je zou het service kunnen noemen, dat je een extra batterijtje levert voor je product. Maar zo werkt(e) Apple niet. Nergens voor nodig zou Steve Jobs gezegd hebben, we hebben een mooi product gemaakt en het doet precies wat je wilt. Vergelijk het met geen stylus voor de iPad.

Maar onlangs was die stylus er ineens toch. En nu is er dus een officieel batterijhoesje van Apple, voor de iPhone 6s. Hij heet de iPhone 6s Smart Battery Case. Hartstikke smart natuurlijk. Past ook in het rijtje met de Smart Keyboard (ook al zo’n extra die je volgens Steve nooit nodig zou hebben).

Goed genoeg gezeurd over Tim Cook, wat doet dat ding dan allemaal? Nou, het is een batterij. En een hoesje. De batterij geeft tussen de 18 en 25 uur extra leven aan je iPhone en dat is natuurlijk enorm handig. Zeker voor degene die nogal eens onderweg is, want tja wanneer is het volgende stopcontact weer in de buurt?

De hoesjes komen er in de typische hoesjeskleuren zwart (eh pardon steenkoolgrijs) en wit en zijn voor €119 te koop.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën