Apple iPhone 5c met 8GB nu ook in Nederland verkrijgbaar

Vanaf vandaag is de de Apple iPhone 5c met 8gb ook te koop in Nederland. Apple wil hiermee de verkoopresultaten van de 5c een boost geven.

Qua specs zijn de 8gb en 16g versie verder gelijk, het enige verschil is de opslagcapaciteit. In de Apple store wordt de 5c 8gb nu voor 549 euro aangeboden terwijl op de Phone House website de 5c 8gb voor 486 euro aangeboden. Dit komt omdat Apple altijd de adviesprijzen hanteert in hun eigen webshop.

Of dit het verwachte verkoopsucces zal krijgen betwijfelen we aangezien de 16gb versie voor 599 euro wordt aangeboden. Apple kondigde begin vorige maand aan dat ze een nieuwe versie van de 5c op de markt wou brengen omdat de verkoopcijfers nogal tegenvielen.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën