Apple kiest historische locatie voor keynote 9 september

Het lijkt erop dat we 9 september veel kunnen verwachten van Apple. De gekozen locatie doet dat in ieder geval vermoeden.

Normaal gesproken host Apple zijn events in het Yerba Buena-theater in San Francisco, dat plek heeft voor 757 genodigden. Het event op 9 september wordt echter gehouden in het Flint Center for the Performing Arts in Cupertino. Een theater met 2.405 zitplaatsen, wat is Apple allemaal van plan? Daar komt nog bij dat Steve Jobs ons hier 30 jaar geleden kennis liet maken met de eerste Macintosh. Op foto’s is te zien dat het theater inmiddels hermetisch is afgesloten.

Of Apple tijdens dit evenement met een livestream komt, is nog niet bekend. In de meeste gevallen werd er pas een stream online gezet na het evenement. Maar misschien heeft het bedrijf uit Cupertino dit keer wel iets groots in petto, waardoor we wel live kunnen meekijken? We wachten het af.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën