Apple peilt interesse weghalen headphone jack MacBook

Bijgewerkt op:

Wel of geen headphone jack. That is the question.

In een enquête gericht aan gebruikers stelt Apple vragen over het gebruik van diens producten. Eén van de vragen luidt: “Maak je wel eens gebruik van de headphone jack-ingang op de MacBook Pro met Retina display?”. Deze kan met ja, nee of ik weet het niet beantwoord worden.

Met het slopen van de headphone jack-ingang bij de nieuwe iPhone 7 is de kans groot dat Apple deze trend in eigen huis voortzet. Je moet immers een excuus verzinnen om die gekke adapters van negen euro te verkopen.

In plaats van klakkeloos nieuwe ideeën doorvoeren peilt het Amerikaanse techbedrijf eerst de interesse onder diens klanten. Voorlopig kunnen MacBook-geïnteresseerden nog ‘genieten’ van de mogelijkheid. Als we de laatste geruchten mogen geloven beschikt de nieuwe MacBook Pro namelijk nog steeds over een headphone-jack.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën