Apple pest concurrentie met groot billboard

Een toepasselijke actie?

In Las Vegas gaat ‘s werelds grootste technologiebeurs van start genaamd CES. Vrijwel alle techmerken die er toe doen zijn te vinden in de Amerikaanse gokstad. Een bekende slogan van Las Vegas is “What happens in Vegas, stays in Vegas”. Die slogan is door Apple op eigen wijze geïnterpreteerd en groot weergeven op een mega billboard.

Het is opmerkelijk dat Apple via deze weg de aandacht zoekt. Normaal gesproken is het techbedrijf wat nederiger in reclame uitingen. Alleen tijdens keynotes heeft het merk er een handje van vol om een sneer uit te delen aan de concurrentie. Met de uiting wil Apple duidelijk maken dat je privacy wel snor moet zitten op de iPhone.

De vraag is natuurlijk of dit een goede actie is van het merk uit Cupertino. Apple verkeert recent in zwaar weer vanwege tegenvallende iPhone-verkopen en dus lijkt het niet de beste tijd om een grote mond te hebben. Tegelijkertijd kunnen ze de aandacht goed gebruiken, dus de keuze voor een controversieel reclamebord is enigszins te begrijpen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën