Apple test een iPhone phablet met 6-inch scherm

Steve Jobs draait zich waarschijnlijk om in zijn graf, maar de aanwijzingen worden steeds sterker dat Apple in het diepste geheim bezig is met het ontwikkelen van een phablet. Oftewel een telefoon die zo groot is dat het bijna een tablet is.

Toen Samsung de eerste generatie Galaxy Note met een 5.3-inch scherm presenteerde moesten veel mensen hard lachen. Inmiddels zijn we enkele jaren later en blijkt dat er, met name in Azië, redelijk veel interesse is in dit soort grote telefoons. Eerder deze week werd de Galaxy Note 3 onthuld en zelfs Nokia/Microsoft komt met een phablet.

Apple zou momenteel bezig zijn met het testen van schermen die variëren in grootte van 4.8-inch tot 6-inch. Wat er uiteindelijk op de markt gaat komen is echter nog maar de vraag. (via: wsj.com)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën