Apple zoekt Amsterdammers

Ja, specifiek mensen uit de hoofdstad, Apple zoekt jullie!

Op de vacaturesite van de Amerikaanse computer- en dingetjesbouwer is recent een nieuwe rol verschenen; die van Maps Ground Truth Local Expert, voor een verscheidenheid aan steden. Deze mensen moeten een goede lokale kennis van veelgebruikte wegen en herkenningspunten hebben, samen met een (verder niet gespecificeerde) bachelortitel.

Apple heeft Amsterdammers (en New Yorkers, Londenaren en andere stadbewoners) nodig om de fouten uit hun kaarten te halen, en mogelijk betere of snellere routes te suggereren die de app nu nog over het hoofd ziet. Ze vragen dan ook dat je minstens 5 jaar in de buurt van de hoofdstad hebt gewoond.

Het enige wat wij niet snappen is de verplichte bachelortitel. Alsof een taxichauffeur, opgeleid door de Universiteit van het Echte Leven, hier minder geschikt voor zou zijn dan een wereldvreemde Letteren-student.

Mocht je hierin interesse hebben, hou rekening met een aparte manier van sollicitatiegesprekken houden bij het Amerikaanse tech-bedrijf.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën