Archos Titanium smartphones: verkrijgbaar vanaf €99

Op zoek naar een redelijke (Android) smartphone voor weinig geld? Dan heeft Archos wellicht wat je zoekt. Dit Franse bedrijf lanceert namelijk vier nieuwe smartphones voor zeer redelijke prijzen. De goedkoopste telefoon is €99 (4 inch) en de duurste van het kwartet kost €159,99 (5.3 inch).

Archos ken je waarschijnlijk al van de tablets die ze aanbieden, maar ook op het gebied van Android telefoons timmeren ze sinds dit jaar aan de weg. Het doel van Archos is om simlockvrije telefoons tegen betaalbare prijzen op de markt te brengen. De vier telefoons die nu gepresteerd zijn beschikken allemaal over de volgende specs:

– 1.3 Mhz dual-core processor
– dual SIM-ondersteuning
– 5 megapixel camera
– 512MB RAM
– 4GB opslagcapaciteit
– Micro SD-slot
– WiFi, GPS, Bluetooth, 3G en FM-functionaliteit
– Android 4.2.2 Jelly Bean

Voor de techniek heeft Archos samengewerkt met MediaTek. Alle specificaties van de verschillende telefoons kan je in de tabel hieronder bekijken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën