Audi dist BMW met briljante WiFi-grap in New York

Audi is deze week net als de rest van de auto-industrie te vinden op de New York International Auto Show. De Duitsers helpen de bezoekers graag met gratis WiFi en dissen daarmee meteen de Duitse concurrentie.

De WiFi-hotspots bij de beursstand van Audi hebben namelijk wel heel bijzondere namen. Kleine hint: daar zullen vooral de collega’s bij BMW en Mercedes erg vrolijk van worden, want via de toegangspunten maakt Audi meer dan duidelijk waarom hun A4 veel beter is dan de 328i en de C300.

Zo kun je onder andere verbinding maken met ‘328 reasons to choose A4’, ‘A4 more horsepower than 328i’ en ‘A4 Wi-Fi, 328 No-Fi’. Ook Mercedes moet eraan geloven, al zul je daarvoor wat verder moeten scrollen. We kunnen in ieder geval stellen dat de netwerkbeheerder bij Audi zichzelf behoorlijk vermaakt heeft.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën