Bekijk hier de geboorte van een Lightsaber

Bijgewerkt op:

De Lightsaber is voor velen toch wel het ultieme wapen, bedacht door George Lucas en groot geworden in het Star Wars universum. Nu kunnen we bekijken hoe dit tot stand is gekomen.

Het YouTube kanaal van Star Wars staat vol met interviews met de acteurs en achtergrondinformatie over de films. Nu is er een clip gepubliceerd waarin we te zien krijgen hoe George Lucas tot het idee is gekomen om een soort van zwaard te gebruiken dat uiteindelijk een Lightsaber werd. De clip kon al bekeken worden als je de boxset van de Star Wars trilogy uit 2004 in je bezit had. Maar is nu dus voor iedereen te bekijken. (via: Slashfilm)

[gv data=”6YdBvWauNwA”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën