Bellen met WhatsApp, gaat het eindelijk gebeuren?

Tijd om die belminuten van providers overbodig te maken!

Dat Whatsapp op enig moment met een belfuntie komt is een logisch stap. Met zo’n 200 miljoen actieve gebruikers voeren ze duidelijk de smartphone-messenger-markt aan. Dus waarom dat succes niet doortrekken met een belfunctie. De eerste aanwijzingen zijn in ieder geval aangetroffen.

Op hun vertaalpagina translate.whatsapp.com, waar gebruikers kunnen meehelpen aan de vertalingen van Whatsapp, zijn namelijk een aantal keuzemogelijkheden te vinden die betrekking hebben op het ‘momenteel niet kunnen bellen’, zoals te zien in onderstaand screenshot.

Uiteraard kan dit ook duiden op de walkietalkie-functie die eraan zit te komen, maar dat is natuurlijk niet echt bellen. Eén ding is zeker, Whatsapp moet wel haast maken met deze nieuwe functie. Facebook Messenger heeft namelijk een gratis belfuntie al geïntegreerd. En uiteraard zijn er ook nog apps van Skype en Viber. (via: iphoneclub.nl)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën