Benchmarks: iPhone 8 en iPhone X verpletteren Samsung

De nieuwe iPhone X gaat alle Android-flagships met de grond gelijk maken, als we de eerste benchmarks mogen geloven tenminste.

De iPhone 7 Plus kwam in de tests al beter naar voren dan toestellen als de Galaxy Note 8, dus dat was een goed voorteken wat betreft de iPhone 8 en de iPhone X. Inmiddels liggen de eerste tests van de nieuwe iPhone X met A11-processor op straat en daarmee worden die vermoedens bevestigd.

In de test van Geekbench scoort de iPhone 8 4061 punten op de single-core test en 9959 punten op de multi-core test. De iPhone X doet het met een score van 4251 en 10092 nog net iets beter. Ter vergelijking: de Galaxy S8 en Note 8 kwamen niet verder dan 2000 en 6800 punten, dus Samsung loopt behoorlijk achter, over andere merken nog maar te zwijgen.

In de tests kwam overigens ook naar voren dat de iPhone X draaide op iOS 11.1. Het lijkt er dus op dat de eerste grote update van iOS 11 tegelijk met de iPhone X-release vrijgegeven wordt. Dat zou begin november het geval moeten zijn.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën