Bewijs: dual-sim voor nieuwe iPhones?

Bijgewerkt op:

Eindelijk?

Met zijn features en reputatie is de Apple iPhone bij velen geliefd als zakelijke smartphone. Het is daarom ook vreemd te noemen dat de Amerikaanse techgigant de smartphone nooit met dual-sim heeft aangeboden. Een sim voor privé en een sim voor zakelijk, zodat je niet meerdere toestellen op zak hoeft te hebben.

Er waren altijd wel geruchten dat de Apple iPhone dual-sim zou gaan krijgen, maar nu lijkt er voor het eerst hard bewijs voor te zijn gevonden. In de vijfde versie van de iOS 12 developer beta is in de code een referentie gevonden voor ondersteuning van dual-sim. Dit zou kunnen betekenen dat de nieuwe iPhones, die met iOS 12 op de markt zullen worden gebracht, beschikken over een dual-sim mogelijkheid.

De link leggen met de nieuwe iPhones is gauw gedaan, maar laten we nu nog een slag om de arm houden. Misschien is Apple helemaal niet van plan om de nieuwe iPhones met dual-sim uit te rusten en duidt dit op een andere technische ontwikkeling. Over een niet al te lange tijd hebben we een antwoord, in september presenteert Apple de nieuwe iPhones. (via 9to5Mac)

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën