Bill Gates blijkt ook DJ te zijn [video]

Dat Bill Gates tegen Apple en voor de FBI is, was niet het bizarste nieuws van de week. De Microsoftoprichter blijkt ook nog te kunnen DJ’en.

OK, eigenlijk kan hij er geen moer van en is hij gewoon een acteur in een van de lame filmpjes van Jimmy Fallon. Bill en Melinda Gates waren in de Tonight Show om hun goede doel onder de aandacht te brengen.

De heer en mevrouw Gates hebben vrijwel hun gehele miljardenvermogen ter beschikking gesteld aan het verbeteren van de wereld. Iets wat ook Mark Zuckerberg laatst trouwens ook deed. Jaarlijks schrijven ze in hun jaarverslag dan ook een brief – Gates Letter – waarin ze de rest van de mensheid oproepen om ook wereldverbeteraars te worden.

De jaarlijks terugkerende grap van Bill bij Jimmy is ‘I would do anything [to get the people to go to www.gatesletter.com]. Daarna laat Fallon de arme nerd weer iets geks doen. Dit jaar is Gates een EDM-DJ. Nou Afrojack pas maar op, want Gates komt je halen:

[gv data=”3aiW-bjpuws”][/gv]

OK, misschien ook niet.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën