Binger: Tinderen op basis van je Netflix-kijkgedrag

Tinderen op basis van je serie- en filmvoorkeuren, iemand?

Wie in zijn ideale partner overeenkomsten zoekt qua kijkgedrag kan binnenkort – misschien – terecht bij Binger. Een Tinder-variant voor binge-watchers. Het doel van de app is om gebruikers met dezelfde kijkvoorkeuren op Netflix te koppelen aan elkaar.

Klein probleempje: Netflix heeft helemaal geen API en is vooralsnog niet van plan om derde partijen toegang te geven tot kijkersvoorkeuren. De datingapp kan momenteel dus helemaal niet gebouwd worden. De makers van de conceptuele app maken daarom herrie in media in een poging Netflix over te halen de kijkvoorkeuren vrij te geven. Wij hebben er een hard hoofd in, maar het idee is best leuk.

[gv data=”yc_QEl6FJoQ”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën