Bizar: man installeert Flappy Bird op e-sigaret

Ben je eindelijk afgekickt van echte sigaretten, blijkt zo’n e-sigaret nog veel verslavender…

Nee, we hebben het niet over de schadelijke vloeistoffen die je via je e-sigaret binnen krijgt. Het is namelijk om een heel andere reden moeilijk om de elektronische sigaretten aan de kant te leggen. Het verslavende spelletje Flappy Bird blijkt er namelijk op te werken.

De handige knutselaar Balázs Bank maakte gebruik van bestaande software voor de eVic-VTC Mini, een elektronische sigaret. Vervolgens ging hij aan de slag met het omzetten van de game, zodat Flappy Bird daadwerkelijk te spelen zou zijn op het kleine schermpje.

In de video hieronder zie je hoe de game werkt. Wil je zelf ook Flappy Bird spelen op je e-sigaret, check dan de omschrijving van de YouTube-post.

[gv data=”KvQ6K8ariWs”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën