Bizar: Man krijgt onterecht duizenden tweets per dag

We schreven eerder vandaag al over de kerstreclame van de Britse winkelketen John Lewis. De reclame ging binnen no time viral en een man ondervindt daar de directe gevolgen van.

Ergens in Blacksburg, Virginia, wordt een Amerikaanse John Lewis kapot gespamd op Twitter met vele complimentjes over de reclame. Het begon een aantal jaar terug, toen de eerste reclame van de winkelketen een grote hit werd op internet. De Amerikaanse John Lewis (@JohnLewis) werd vanaf dat moment overladen met tweets van onbekenden, die allemaal iets te zeggen hadden over de reclame.

De username van de winkel zelf is @johnlewisretail, dus een foutje is snel gemaakt. John Lewis uit Virginia voelde het gisteravond, na een cryptische tweet van de winkelketen, al aankomen. Inmiddels heef de man uit Virginia al zo’n 11.000 volgers en wordt ‘ie vooral geprezen voor zijn geduld. Daarnaast zijn sommige antwoorden van de man hilarisch om te lezen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën