Blackberry en Porsche Design maken schofterig dure Z10

Bijgewerkt op:

Porsche Design, het prullariamerk van de roemruchte autofabrikant, heeft met Blackberry de handen ineengeslagen om een exclusieve uitvoering van de Z10 te maken.

Achterkant van leer

Porsche Design heeft de Z10 voorzien van een ander uiterlijk, de afgeronde randen boven en onder zijn nu van roestvrij staal. De achterkant is gemaakt van Italiaans leer en daarboven is het typenummer van het toestel aangebracht: P’9982. Op de bovenzijde van de voorkant valt een Porsche Design-inscriptie te lezen.

Onderhuids is de telefoon bijna helemaal gelijk gebleven. Daar draait een 1,5 GHz dualcore processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz en wordt de stroom geleverd door een 1800 mAh accu. Alleen het opslaggeheugen nam toe tot 64 GB. De schermresolutie van het 4,3 inch display bedraagt een ongewijzigde 1280 x 768 pixels.

Prijs

De reguliere Z10, die los voor rond de 360 euro weggaat, is door het Porsche Design-sausje een stuk prijziger geworden. Hij gaat in het Londense warenhuis Harrods in de verkoop voor 1.500 pond, omgerekend zo’n 1780 euro. Voor een slecht verkopende BlackBerry met Porsche-design-logo’s. Gekkenwerk.

[gv data=”huC1ae3XeGk”][/gv]

[lg_folder folder=”BlackBerry/Z10_Porsche_Design/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën