Blijf maar binnen: iPhone X-display werkt niet in vrieskou

Koop je net voor de winter een iPhone X, blijkt dat je ‘m helemaal niet kunt gebruiken als het buiten vriest.

Oké, dat is misschien overdreven, maar Apple lijkt zijn zaakjes toch niet helemaal op orde te hebben. Het scherm van de iPhone X blijkt namelijk pas na een paar seconden te reageren als het ‘koud’ is. Kou is in dit geval relatief, want er zijn genoeg gebruikers die al bij 10 graden celsius problemen ervaren.

De techgigant heeft de problemen inmiddels bevestigd en hoopt ze op te kunnen lossen, zodat je ook in de winter niet zonder smartphone naar buiten hoeft. “We zijn op de hoogte van problemen met het iPhone X-scherm, nadat de temperatuur snel daalt”, aldus een woordvoerder. “Het scherm werkt dan pas na een paar seconden. We zullen dit oplossen met een software-update. Voor nu adviseren we de iPhone alleen gebruiken bij temperaturen tussen de 0 en 35 graden.”

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën