Brandende Galaxy Note 7 verwoest Jeep Grand Cherokee

Dit keer werd een Jeep Grand Cherokee slachtoffer van de ontvlambare Samsung Galaxy Note 7.

Dat de Note 7 spontaan in de fik kan vliegen terwijl deze aan de lader hangt moge duidelijk zijn. In het gunstigste geval blijven de vlammen beperkt tot de smartphone, maar hier zien we dramatische brandschade voor de eigenaar van een Jeep Grand Cherokee uit Florida.

De man had zijn Note 7 aan de lader in zijn auto en was niet op de hoogte van de terugroepactie. Terwijl de Jeep-rijder met zijn vrouw bezig was om de auto uit te laden vloog de smartphone in de fik. De man had dit te laat door en de vlammen sloegen over. De Jeep veranderde al gauw in een brandhaard.

Samsung heeft contact opgenomen met de Note 7-bezitter om samen tot een oplossing te komen. Via Facebook laat de man weten dat hij nooit meer een product van de Zuid-Koreaanse techgigant zal aanschaffen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën