Breng Oreo-functies naar je oudere Android-toestel

Bijgewerkt op:

No Oreo, no problem.

Wellicht behoor jij tot de lucky few die nu al aan de slag kunnen met Android 8 Oreo. Of wellicht kun je pas dit najaar of pas in 2018 aan de slag met de update. Het kan ook zo zijn dat je de update helemaal niet gaat krijgen. Gelukkig zijn daar oplossingen voor.

Met de app Action Launcher breng je namelijk enkele nieuwe functies van Oreo naar je bestaande Android-versie. Action Launcher is een applicatie waarmee je het mobiele besturingssysteem van Google naar eigen smaak kunt aanpassen.

De app heeft drie Android Oreo functies overgenomen. Het gaat hier om de nieuwe notificatie-dots, zijn de notificatiemeldingen aanpasbaar en kunnen app-snelkoppelingen ook worden aangepast. Action Launcher (en deze nieuwe app-mogelijkheden) kunnen worden gebruikt op smartphones vanaf Android Lollipop.

Action Launcher is gratis te downloaden in de Play Store. Om de Oreo-functies te ontgrendelen dien je in-app aankopen te doen.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën