Screenshot van Call of Duty: Black Op 6

Call of Duty: Black Ops 6 brengt nieuwe update uit

Sureshni

Op de dag van de release heeft Call of Duty: Black Ops 6 enkele belangrijke updates uitgerold. Deze updates richten zich op verschillende glitches en technische problemen. De open beta van Call of Duty: Black Ops 6 ging begin september van start en ontving gemengde reacties. Sommige spelers prezen de goed uitgewerkte mechanismen en de veelzijdige bewegingsmogelijkheden, terwijl anderen kritiek hadden op het geluidsontwerp en het loadout-systeem.

In dit 21e deel van de franchise volgen spelers agenten Troy Marshall en Frank Woods tijdens hun spannende jacht op een organisatie genaamd Pantheon. De game introduceert ook verbeterde toegankelijkheidsfuncties, waaronder een unieke arachnofobiemodus, en biedt 33 nieuwe wapens en 16 nieuwe maps voor de fans van Zombies.

Op Twitter bevestigde het officiële Call of Duty Updates-account dat er verschillende fixes zijn doorgevoerd op alle platforms. 

Zo werden problemen met Zombies en Weapon Builds aangepakt en werd een oplossing gevonden voor het probleem dat de installatie van het Modern Warfare 3 MP-pakket verhinderde. De wereldwijde leaderboards zijn nu bijgewerkt, en er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor de leaderboards voor vrienden. Daarnaast richtte een tweede update zich op stabiliteit, waardoor problemen met Emotes en de High Contrast-modus zijn verholpen. Ook is een bug die de wapencamo’s beïnvloedde, opgelost.

Om de release van de game te vieren, organiseerde GameStop een lanceringsevenement om middernacht, waarmee een geliefde traditie nieuw leven werd ingeblazen. Gamers konden de game persoonlijk ophalen, wat bijdroeg aan de enthousiaste reacties op de levendige marketingcampagne van Activision.

Wie meer wil weten over dit laatste deel in de Call of Duty-reeks verwijzen we graag door naar onze vooruitblik op Call of Duty: Black Ops 6

Bron: Gamerant

Afbeelding: Met dank aan Call of Duty

Tags

Tags:

Sureshni

Sureshni

Sureshni is een deskundig schrijfster met meer dan tien jaar ervaring in de game-industrie. Ze is niet alleen zelf een fervent gamer, maar is ook gepassioneerd door schrijven. Ze brengt graag verslag uit over het laatste nieuws, recensies en trends in de videogame-industrie - waardoor ze een expert is in deze branche. Als ze niet met het laatste nieuws en gamereleases bezig is, bezoekt ze verschillende steden en woont ze gameconventies over de hele wereld bij.

Alle artikelen door Sureshni
Populaire artikelen
Populaire categorieën