CEO BlackBerry gelooft niet in tablets..

Bijgewerkt op:

Famous last words..

Jawel, je leest het goed. De CEO van BlackBerry, Thorsten Heins, heeft weinig vertrouwen in de markt voor tablets. De populariteit zou volgens hem op retour zijn. We dachten nog even dat hij zijn eigen bedrijf verwarde met tablets, maar nee, dit is wat de beste man te zeggen had: “In five years I don’t think there’ll be a reason to have a tablet anymore,.. maybe a big screen in your workspace, but not a tablet as such. Tablets themselves are not a good business model.”

Goed, deze visie verklaart meteen het enorme succes van Blackberry. Tablets zijn immers niet aan te slepen terwijl de verkoop van laptops, desktops en netbooks in elkaar zakt.

Maar goed, wellicht kun je de beste man niks kwalijk nemen. Blackberry heeft geen goed tablet-alternatief (Playbook is geflopt) en logisch dat hij dan indirect zegt dat alleen smartphones de toekomst hebben. Het klinkt echter wel erg dom.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën