Chinese app MyIdol verovert Europese App Stores

Als je altijd al droomde van een cartoon-versie van jezelf die je de meest bizarre dingen kan laten doen, dan is deze app iets voor jou.

De app, genaamd MyIdol, laat gebruikers een selfie uploaden, waarna er een interactieve 3D-avatar wordt gecreëerd. Vervolgens kan je deze avatar tot leven brengen door hem activiteiten te laten doen.

MyIdol is gratis te downloaden in de App Store, maar het kan lastig zijn om jezelf wegwijs te maken, aangezien de applicatie volledig in het Chinees is. Toch hebben enorm veel Engelstalige gebruikers de applicatie gedownload, waardoor MyIdol op dit moment trending is in de App Store.

Op verschillende sociale media posten MyIdol-gebruikers hun grappige en soms bizarre creaties. Volgens de ontwikkelaars duurt het niet lang voordat er een Engelstalige versie beschikbaar komt, maar tot die tijd zul je jezelf moeten redden met de Chinese app.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën