Chinese Oppo Ulike 2S groeit door: 5,5-inch scherm

Sinds kort is het merk Oppo ook in Nederland aanwezig, en wel met de €459 kostende Find 5. Het bedrijf heeft echter meer smartphones in aantocht. Waaronder deze Ulike 2S. U like?

De Ulike 2 werd vorig jaar al uitgebracht, nu is het tijd voor een S-versie. Deze groeit een inch in schermmaat en heeft aan de achterkant een 8 megapixelcamera. Opvallender is de camerahardware aan de voorkant: daar zit een 5 megapixel lens. Ideaal voor de videobellers onder ons. Eindelijk eens haarscherp kunnen Skypen, wat anno 2013 niet heel vreemd zou moeten zijn.

De Ulike 2S heeft een resolutie van 720p en een verwijderbare batterij met een capaciteit van 3.000mAh. Een forse toename ten opzichte van het 2.020mAh-exemplaar in de Ulike 2. De eerste foto’s van de Ulike 2S vindje in onze GALLERY, afkomstig van cnmo.

Of hij ook naar Nederland komt en wat hij gaat kosten is nog niet bekend.

Tags

Tags:

Amber

Amber

Amber werkt sinds 2013 bij Apparata als copywriter en schrijft over onderwerpen zoals games, AR, software, series en films, gadgets en social media. In 2019 werd ze gepromoveerd tot senior copywriter. In haar vrije tijd is Amber graag actief bezig en waagt ze zich aan sporten zoals trailrunning, skiën en muurklimmen.

Alle artikelen door Amber
Populaire artikelen
Populaire categorieën