CoD WWII bèta ten einde, dit gaat Sledgehammer verbeteren

Bijgewerkt op:

Eindelijk lijken ze echt te gaan luisteren naar de Call of Duty-fans.

Na twee weekenden volop knallen in de Call of Duty: WWII is het gedaan met de pret. Hoewel de meeste impressies van mensen die de bèta hebben gespeeld redelijk positief zijn te noemen, hebben de spelers zeker genoeg op- en aanmerkingen waardoor het spel nog beter zou zijn.

Sledgehammer Games heeft deze pijnpunten opgeschreven en vermeldt wat het er aan gaat doen. In de tweede week van de bèta werd de scorelimiet van Team Deathmatch verhoogd van 75 naar 100, maar de ontwikkelaar vraagt in een blogpost feedback van de fans of dit een welkome verandering was. Er werd namelijk door sommigen geklaagd dat de scorelimiet vaak niet gehaald werd tijdens TDM.

Ook is er van de nieuwe map Aachen weinig heel gebleven. Niet in het spel, want een echt breekbare omgeving zoals in Battlefield is er niet. Spelers uitten kritiek op de map omdat er weinig ruimte is voor snipers om hun lange afstandsschoten met succes af te schieten. Niet zo gek in een ‘close combat’ map, maar Sledgehammer kijkt wat het gaat doen.

Het volledige overzicht van aanpassingen is in de blogpost terug te vinden. Het is de bedoeling dat alle feedback mee wordt genomen vóór de release van Call of Duty: WWII, die op 3 november aanstaande plaatsvindt.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën