Compleet nieuw ontwerp voor de iPhones van volgend jaar

Volgend jaar staat er veel vernieuwing op het programma voor de Apple iPhone.

Dit jaar doet Apple het nog rustig aan. Volgend jaar presenteert het techbedrijf drie nieuwe iPhones die naar verwachting geen spectaculair nieuw ontwerp krijgen. Dat is volgend jaar wel anders. Meerdere berichtgevingen duiden erop dat Apple echt iets van plan is en nu onderstreept ook de doorgaans betrouwbare Apple analist Ming-Chi Kuo dat.

Volgens de analist gaat Apple het ontwerp van de iPhone voor 2020 grondig aanpakken. Hij baseert dat op onderzoeksnotities. Het huidige ontwerp van de iPhones is sinds 2017 niet meer gewijzigd. De iPhone krijgt in 2020 een nieuwe vorm, ondersteuning voor 5G en als laatste nieuwe functies voor de camera. Dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten voor de iPhones van 2020.

Eerder deze week berichtte Bloomberg dat Apple van plan is om een in-display vingerafdrukscanner toe te passen op de 2020 iPhone. Al met al lijkt het erop dat Apple pas volgend jaar echt gaat uitpakken met zijn iPhones. Dit jaar moet je zien als een soort iPhone s-update zoals we in het verleden zagen met onder meer de iPhone 5s en de iPhone 6s. (via 9to5Mac)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën