Cool: binnenkort live drone beelden bekijken via Facebook

Bijgewerkt op:

Nu hopen dat de kwaliteit een beetje te pruimen wordt.

De dronebazen bij DJI hebben een partnerschap lopen met Facebook. En een partnerschap brengt samenwerkingen voort. Daarom kunnen we binnenkort live naar beelden, geschoten vanaf een drone, kijken terwijl deze in de lucht circuleert.

Eigenaren van een DJI-drone kunnen door middel van de DJI GO app de boel streamen naar Facebook Live. Tijdens een conferentie toonde Facebook CEO Mark Zuckerberg een demo met een Phantom 4. In theorie is het idee gaaf, maar weet wel dat je een redelijk stabiele verbinding moet hebben om de stream leuk te houden voor kijkers. Niemand zit immers te wachten op 144p of 240p beeldkwaliteit streaming vanuit de lucht.

De functie is compatibel op zowel de Android als de iOS app van DJI. Het livestreamen naar Facebook via een DJI-drone moet vanaf eind deze maand mogelijk zijn.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën