Dankzij dit kussen kom je nooit meer slaap tekort

Bijgewerkt op:

Ben jij iemand die echt overal kan slapen, dan is deze gadget echt iets voor jou.

De NapAnywhere zorgt ervoor dat jij straks overal in slaap kunt vallen en maakt het ook nog eens comfortabel. Het kussen is in principe klein en plat zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Met een aantal simpele handelingen kan je de NapAnywhere uitvouwen en is-ie klaar voor gebruik. Daarnaast beschikt het kussen ook over een band voor over je schouder, zodat hij niet kan verschuiven wanneer je slaapt.

De NapAnywhere lijkt het ideale kussen als je bijvoorbeeld vaak lange reizen maakt met de trein, bus of vliegtuig. Hij kost zo’n 49 euro, duurder dan het gemiddelde nekkussen dat je kan kopen op vliegvelden, maar het kussen is dan wel samengesteld op basis van medische kennis.

[gv data=”JviLJXndfQw”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën