De 10 snelste cryptomunten op Binance

In een flits van een seconde een transactie achter de rug.

Eén van de voordelen van blockchain is de snelheid. Waar reguliere banktransacties in het ergste geval enkele dagen kunnen duren, is blockchain verschrikkelijk snel. Afhankelijk van de cryptomunt en het platform dat men gebruikt, kan de snelheid verbazingwekkend hoog liggen.

Crytpo exchange Binance heeft een lijst met de snelste cryptomunten. Wie een storting doet vanuit zijn wallet op Binance heeft met een aantal munten bijna niet te maken met een transactieperiode. De 10 snelste munten op Binance doen een transactie binnen 10 minuten met maximaal 6 bevestigingen vanuit het blok.

Als winnaar uit de bus komt cryptomunt Nano. De altcoin heeft een bizar snelle transactiesnelheid van slechts drie seconden. De munt wordt op de hielen gezeten door Stellar Lumens (vijf seconden) en Ripple (10 seconden). Ter vergelijking: Bitcoin, de daddy onder de crypto’s, kent een transactiesnelheid van 20 minuten. Je checkt de top 10 hieronder, inclusief het aantal bevestigingen in de blockchain.

[table id=110 /]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën