De 100 mooiste meisjes op Tinder

De populairste vleeskeuringsapp van dit moment laat nog geen tekenen van afzwakking zien. Sterker nog, het aantal Nederlandse Tinder-gebruikers groeit gestaag. Daarmee komen ook spin-offs om de hoek kijken, zoals Facebookpagina’s waar de mooiste meisjes van Tinder worden gearchiveerd.

He recept is inmiddels bekend: Op Tinder, bedacht door de Amerikaan Justin Mateen, log je in met je Facebookprofiel en op basis van je voorkeuren, vrienden en gedeelde interesses krijg je potentiële matches voorgeschoteld. Je kunt ook gerichter zoeken; alleen personen binnen een bepaalde afstand en tot of vanaf een bepaalde leeftijd. Swipe naar links om de matches die je te zien krijgt af te wijzen -bijvoorbeeld omdat het wéér een duckface danwel iemand met een color festivalfoto is- of swipe naar rechts als het bevalt wat je ziet. Wanneer er een match is, kun je met elkaar chatten.

Óf maak een screenshot voor de Facebookpagina ‘Mooiste tinder meisjes‘, een broodnodige variant op de populaire Facebookpagina ‘Mooiste tinder mannen‘. Onze Tinder-verslaafde redactieleden (iedereen, behalve degenen met een Windows Phone)
zochten de 100 mooiste voor jullie uit. Check ze HIER.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën