De Honor 7i heeft een geflipte camera

Draaibare cameramodules gaan het helemaal worden in 2015.

In navolging van Oppo heeft ook het Chinese Huawei een telefoon gepresenteerd met een camera die zowel aan de voor- als achterkant dienst doet. In de linker bovenhoek van de Honor 7i zit een 13 megapixel camerasensor van Sony, met een f/2.0-diafragma. Goed genoeg voor het reguliere fotowerk, en met een druk op de selfieknop klapt de camera om en kun je selfies in hoge kwaliteit nemen.

Vingerafdrukscanner aan de zijkant

De telefoon heeft meer noviteiten. Zoals een vingerafdrukscanner, maar niet op de plek waar je hem doorgaans verwacht. Huawei heeft hem namelijk in de zijkant van het toestel geplaatst. Iets dat Sony eveneens van plan is met de volgende Xperia Z. Huawei claimt dat ze dit voor elkaar hebben gekregen door de scanner kleiner te maken dan die in eerdere toestellen.

Onder de kap ligt een Snapdragon 616-processor, ondersteund door 3 GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 32 GB. Het scherm heeft een diagonaal van 5,2-inch en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Stroom komt van een accu met een capaciteit van 3000mAh.

In China gaat de telefoon weg voor 1899 yuan, omgerekend zo’n 260 euro. Of de telefoon ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

[gv data=”9OFOOITX6zo”][/gv]

[lg_folder folder=”Huawei/Honor_7i/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën