De LG G3 komt in juli naar Nederland voor 549 euro

Na de introductie van afgelopen woensdag is nu ook de prijs en release in Nederland bekend gemaakt.

Op woensdag waren wij al in Londen om de presentatie van de LG G3 zelf bij te wonen. We krijgen daar ook alle details over de telefoon te horen. Wat we toen nog niet wisten was de exacte prijs, en wanneer hij naar Nederland zou komen.

Het nieuwe vlaggenschip wordt toch wel verrassend goedkoper dan zijn directe concurrenten, de HTC One (M8) en de Samsung Galaxy S5. De LG G3 heeft namelijk een advies prijs van 549 euro voor de versie met 16GB. Voor de 32GB variant moet je 599 euro betalen. De HTC One (M8) heeft daarentegen een advies prijs van 699 en de Samsung Galaxy S5 kost al snel 660 euro.

De LG G3 komt in twee varianten op de markt. De 16gb versie krijgt 2GB aan werkgeheugen en de 32GB versie heeft 3GB werkgeheugen. Verder zijn beide toestellen identiek aan elkaar. Vanaf juli zullen de toestellen bij de Nederlandse providers in de winkel liggen.

[lg_folder folder=”0_Reviews/LG_G3_hands_on/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën