De nieuwe Macbooks komen dichterbij

Pas op je hoofd, want ze komen nu echt heel dichtbij, die nieuwe Macbooks.

Hipsters opgelet. Je moet binnenkort weer een berg geld kiepen, want anders ben je niet meer up-to-date. Alle signalen wijzen erop dat er nieuwe Macbooks in de pijplijn zitten en dat ze de markt binnenkort gaan raken. Dus dat wordt upgraden voor liefhebbers van betrouwbare laptops.

Terwijl enerzijds zitten te wachten tot na de zomer, lijkt het er op dat er snel ook al iets gaat gebeuren met de line-up van Apple. In Amerika heeft reseller Best Buy heeft inmiddels de 12″ Macbook niet meer in voorraad, nadat er onlangs een flinke kortingsactie is geweest. Ze kunnen ook niet meer bij Apple worden bijbesteld.

Nu de 12″ exemplaren op zijn, hebben de Amerikanen meteen een ander model in de ramsj gegooid: Macbook Air.

Verwacht overigens maar niet al teveel van de update voor 2016: het worden waarschijnlijk gewoon een paar ‘speed bumps’. Omdat uitverkochte apparaten geen geld opleveren is het te verwachten dat de vernieuwde varianten binnenkort worden aangekondigd.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën