Dell steekt de XPS 13 in een nieuw jasje

Computerfabrikant Dell heeft de XPS 13 van een update voorzien.

Het techbedrijf begint het nieuwe jaar goed met een opgefriste laptop. De XPS 13 heeft na drie jaar een nieuw ontwerp gekregen. Daarnaast is er een nieuwe kleur leverbaar (wit-goud) en zijn de poorten gemoderniseerd. Maak je geen zorgen over donkere vlekken na verloop van tijd. Volgens Dell is de laptop vlekbestendig.

De XPS 13 weegt minder en is dunner geworden in vergelijking met het oude model. Daarnaast komt de laptop voortaan met drie USB-C poorten en neem daarmee afscheid van de USB 3.0-poorten. De SD-kaart-ingang moest het ook ontgelden. Daar is een microSD-ingang in de plaats voor gekomen. Sommige gebruikers moeten dus de nodige adapters aanschaffen, mochten ze de overstap maken naar de nieuwe XPS 13.

Dell levert de XPS 13 met een i5 of i7 Intel processor van de achtste generatie. Daarnaast kan men kiezen voor een 1080p of een 4k scherm. Het RAM geheugen komt met 4 of 16 GB en de opslag varieert van 128 GB tot 1 TB. De vernieuwde XPS 13 is binnenkort verkrijgbaar.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën