Deze 5 nieuwe auto’s tref je nu in Gran Turismo Sport

Bijgewerkt op:

Een nieuwe update brengt weer verse content met zich mee.

De populaire PlayStation 4 racegame Gran Turismo Sport is wederom van een gratis update voorzien, inclusief nieuwe speelbare content. De update bevat vijf nieuwe auto’s, zes race evenementen voor de single player, nieuwe Scapes en aanpas mogelijkheden voor Sport Mode.

De focus ligt bij deze update wat meer op het verleden als het gaat om de nieuwe auto’s. Zo hebben de makers de eerste generatie Audi TT, de klassieke Porsche 962 C prototype racer, de iconische Toyota AE86 en de Renault R8 Gordini toegevoegd aan het spel. De vijfde en laatste toevoeging is een Honda Fit Hybrid uit 2014. Een nogal opmerkelijke keuze van de makers in vergelijking met de rest van de groep nieuwe auto’s. Wie gaat er immers voor z’n lol racen in een Honda Fit.

Gran Turismo Sport mag dan in 2017 zijn uitgebracht, dit betekent niet dat men van plan is binnenkort te stoppen met het brengen van updates. Via GTPlanet is bekend geworden dat het circuit van Goodwood naar GT Sport gaat komen. In het verleden had Polyphony Digital al een partnerschap lopen met de organisatie van Goodwood. In Gran Turismo 6 was de befaamde Goodwood Hillclimb speelbaar als circuit. De vijf nieuwe auto’s check je in diens volledige benaming en klasse hieronder, inclusief een trailer.

  • Audi TT Coupé 3.2 quattro ’03 (N200)
  • Honda Fit Hybrid ’14 (N100)
  • Porsche 962 C ’88 (Gr.1)
  • Renault R8 Gordini ’66 (Gr.X)
  • Toyota Sprinter Trueno 3door 1600GT APEX (AE86) ’83 (N100)

[gv data=”63K0u6eKOYU”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën