Deze Savety Strap is de oplossing voor Apple’s AirPods

Bijgewerkt op:

Dit had Apple natuurlijk zelf moeten bedenken.

Reacties op de AirPod’s waren niet al te positief na Apple’s aankondiging afgelopen woensdag. De draadloze oortjes zijn met 180 euro ontzettend duur, moeten elke 5 uur opladen en voor je het door hebt ben je ze kwijt. Het laatste probleem lijkt nu ieder geval opgelost door deze Savety Strap, een 56cm lang touw die beide AirPods met elkaar verbindt.

Hoewel het overkomt als een grap is bedenker Robert Bodley bloedserieus. De AirPod Savety Strap moet 20 dollar gaan kosten. Aangezien de AirPods toch al zo duur zijn, kan het geen kwaad om 20 euro extra te betalen om ervoor te zorgen dat je ze niet verliest. Of je moet uiteraard zelf een constructie met een touwtje verzinnen om de AirPods niet kwijt te raken.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën