Deze broek is uitgerust met een accu voor je iPhone

Hoe noemen we een broek die zowel plaats biedt aan je telefoon als aan een externe accu. Smartpants wellicht?

Wat de naam ook mag zijn, kledingmerk Joe’s heeft een broek op de markt gebracht met ingebouwde batterij én een apart opbergvakje voor de iPhone 6 – de iPhone 6 Plus past er helaas niet in. Vlak boven dit vakje, ongeveer op riemhoogte, is plaats gemaakt voor een externe accu. Hoeveel mAh daarin zit maakt Joe’s niet bekend, maar veel kan het niet zijn, want een iPhone 5S kan maar tot 85% worden opgeladen, terwijl de iPhone 6 bij 70% het powerpack al heeft leeggetrokken.

Desalniettemin is het een stijlvolle oplossing, al kunnen we ons niet voorstellen dat dit te combineren is met een riem. Interesse? Wel even diep in de buidel tasten, want de broek begint bij 189 dollar (173,85 euro), en dat is nog exclusief batterij á 49 dollar (45 euro).

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën