Deze doorzichtige bureau’s zijn tegelijkertijd je computer

Hoe tof zou het zijn als je met een druk op de knop een computer kunt aanslingeren die ín je bureau verwerkt is, zodat je alle onderdelen kunt zien? Inderdaad: heel tof.

De Lian Li DK-O2 en de DK-O3 zijn aluminium bureau’s met een glazen blad, zodat je dankzij de fraaie verlichting precies kunt zien hoe je PC tot leven komt. Normaal gesproken moeten we je teleurstellen, omdat het om een ingewikkeld zelfbouwproject gaat. In dit geval zijn de bureau’s namelijk gewoon te koop, zodat je zelf weinig hoeft te knutselen.

De bureau’s van Lian Li zijn in hoogte verstelbaar en beschikken over een lade die je eenvoudig kunt verwijderen, zodat je alle interne componenten zelf kunt vervangen. Je hebt dus geen compleet nieuw bureau nodig als je harde schijf stuk gaat. De DK-O2 heeft één moederbord, terwijl de DK-O3 er twee ondersteunt. De bureau’s zijn vanaf augustus beschikbaar voor 1000 euro (DK-O2) en 1400 euro (DK-O3).

[gv data=”5yEZe-wtPhg”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën