Deze iPhone 6 gaat mogelijk $100.000 opbrengen

Wat, een róde lightning-connector? Waar is mijn creditcard?

Je hoort het goed: de lightning-connector op dit iPhone 6-prototype is helemaal rood. Op de achterkant treffen we alleen een Apple-logo en iPhone-merkje aan, geen FCC-logo of serienummer. En alsof dat nog niet genoeg is draait de smartphone niet op iOS, maar op de debugging-software Switchboard. Gevolg daarvan is dat het toestel veel makkelijker is te hacken.

Hi Y’all.

I bought this item from a friend of mine, it is a iPhone 6 prototype, it has no FCC logos, Serial Number or Imei.

From what I know it runs a debugging OS called SwitchBoard and features a red lightning dock port with a serial number of C39NW00KG876.

De bied-vanaf-prijs is 5000 dollar, maar verwacht niet dat je hem daar voor koopt. Een vergelijkbare iPhone 6 tikte vorig jaar op eBay de 100.000 dollar aan. Uiteindelijk werd het toestel echter van de site verwijderd voor hij werd verkocht.

Zie ook: $2500 voor je oude iPod Mini?

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën