Deze kebabrobot is de lekkerste uitvinding van de week

Innovatie waar je wat aan hebt na een avondje doorzakken: maak kennis met de Doner Robot.

Lallend de kroeg uitrollen, over straat sobbelen, de geur van een broodje kebab ruiken, en het verkrijgen van deze Turkse delicatesse onmiddellijk je levensdoel maken. Herkenbaar? Ja, ook voor uw Apparata-redactie is dit een gemiddelde dinsdagmiddag. We zijn dan ook verheugd te vernemen dat de kebabgame een technologische revolutie ondergaat.

Fastfood

De Atalay doner robot, een Turkse uitvinding, gebruikt sensoren en een robotmechanisme om met een flinke snelheid perfecte stukjes vlees van de roterende spies af te snijden. Het mechanisme kost zo’n 5.000 pond en in Londen hebben de eerste kebabzaken de robot inmiddels geinstalleerd. Check hem hieronder in actie.

[gv data=”DXX-7B5_hDI”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën