Deze koffer verandert in een elektrische step

Bijgewerkt op:

Luie reizigers, rejoice!

Wie het zat is om kilometers af te leggen naar afgelegen terminals, en het niet erg vind om zich als volwassen persoon op een step voort te bewegen, zou de Coolpeds eens moeten overwegen. Tuurlijk, koffers waar je een step uit kunt trekken zijn al even op de markt, maar dit exemplaar is uitgevoerd met een elektromotor in het achterwiel.

De driewielige Coolpeds kan een topsnelheid van 20 km/u bereiken en houdt het op een acculading zo’n 10 kilometer vol. Genoeg om van en naar de gate te komen, lijkt ons. Het gewicht van 7,9 kilogram valt ook nog enigszins mee. De prijs is wel aan de forse kant: 599 dollar. Voor de versie met zonnepanelen op de koffer ben je overigens 100 dollar meer kwijt.

[lg_folder folder=”0_Divers/Coolpeds/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën