Deze Lamborghini Gallardo LP560-4 is gekocht met Bitcoin

De laatste weken is er heel wat te doen geweest over Bitcoins. Het vertrouwen in de digitale munt is er nog niet bij iedereen, maar we kunnen er in ieder geval niet meer omheen.

Steeds meer producten worden met Bitcoins aangeschaft. Er zijn al eens bijzondere auto’s met Bitcoins gekocht, zoals een een Tesla Model S en een Porsche Cayman. Een 4-chan lid nam het voorbeeld over en stapte naar de Lamborghinidealer in het Californische Newport Beach met 216,8433 Bitcoins ‘op zak’. Hij kocht de gele Lamborghini Gallardo LP560-4, met een waarde van 209.995 US dollars.

Dat smaakte naar meer. Toen het nieuws over deze aankoop zich verspreidde, kreeg de Lamborghinidealer meer dan 20 telefoontjes van mensen die ook een auto wilde kopen met Bitcoins. What’s next? Een huis kopen met Bitcoins?

Hieronder de factuur waarop het bedrag in Bitcoins te zien is:

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën