Deze mensen kregen betaald om met LEGO te spelen

Even goed kijken.

Neem nog een slok van je koffie, neem een hap van je croissant en wrijf de slapers uit je ogen. Wat je ziet is geen gewone Chevrolet Silverado, maar een replica gemaakt van LEGO. Het kunstwerk is zo goed nagemaakt dat het net lijkt op een echte pickup.

Dit komt mede door zijn formaat. LEGO en Chevrolet hebben gezamenlijk deze creatie gebouwd en het ding is net zo groot als een echte Silverado. Er waren een bizarre 334.544 bouwstenen nodig om de auto zo te krijgen. Het gevaarte weegt 1.500 kg en er kwamen meer dan 2.000 manuren bij kijken om het project af te krijgen.

De auto werd gebouwd ter gelegenheid van The Lego Movie 2: The Second Part. In Nederland draait deze film medio februari onder de naam De Lego Film 2. LEGO en Chevrolet hebben in het verleden vaker samengewerkt voor een film. Het ging toen om de Lego Batmobile uit Lego Batman (2017). Maar liefst 18 mensen hebben gewerkt aan het bouwsel. Het bouwproces werd ook geregistreerd, middels een timelapse video kun je het in de video hieronder bekijken.

[gv data=”iTw8MHmPKUI”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën